Περιφέρεια Θεσσαλίας Πρόγραμμα Θεσσαλία
Exalco
Τράπεζα Καρδίτσας
Φροντιστήριο Πρότυπο
HOFFA Coffee Revolution
Olympous
Perrotis College
βαλόγλου Familia Οσπρια

Νέα σύσκεψη στις 29 Αυγούστου για αποζημιώσεις λόγω «Daniel», οργανώνουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι της Αγιάς

Θεσσαλικά | 28.08.2024 | 14:25
Νέα σύσκεψη στις 29 Αυγούστου για αποζημιώσεις λόγω «Daniel», οργανώνουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι της Αγιάς

Συνέχεια στον δίκαιο αγώνα τους για επιβίωση δίνουν οι βιοπαλαιστές αγρότες της Αγιάς, με σύσκεψη που οργανώνουν το βράδυ της Πέμπτης 29 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στην Αγιά η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αγιάς, όπου θα συζητηθούν τα επόμενα αγωνιστικά τους βήματα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες της Αγιάς ζητούν από την κυβέρνηση να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος τους και να αποζημιωθούν για τις καταστροφικές πλημμύρες του «Daniel», όπως γίνεται με όλους τους υπόλοιπους Θεσσαλούς αγρότες, καθώς ο δήμος θεωρείται πλημμυρόπληκτος.

«Ξέρουμε από την εμπειρία μας πως ό,τι κερδίσαμε ήταν αποτέλεσμα μαζικών κινητοποιήσεων, πολυήμερων μπλόκων, αγώνα και διεκδίκησης, τίποτε δεν μας χαρίστηκε», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αγροτικοί Σύλλογοι, συμπληρώνοντας ότι «όταν δεν σε αφήνουν να ζήσεις παρότι δουλεύεις και παράγεις, είτε χειμώνας είναι είτε καλοκαίρι, ο δρόμος είναι ένας και τον ξέρουμε πολύ καλά. Η κυβέρνηση και το υπουργείο να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους άμεσα. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα νικήσουμε!».



Δείτε επίσης:
 ^